Wie is Richard Aartse?

Richard Aartse is een ervaren en gedreven all-round marketeer. Thuis op het brede gebied van strategische, tactische en operationele On- en offline marketing. Goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en met veel passie voor het online marketing vak.

Voordat Richard besloot om in 2009 zijn eigen advies bureau te beginnen werkte hij ruim 8 jaar voor diverse multi nationals. Daar was hij o.a. verantwoordelijk voor marketing strategie, propositie, positionering van nieuwe en bestaande producten en diensten. Richard is een expert op het gebied van online en e-mailmarketing, Push & Pull, website creatie, optimalisatie en leadsgeneratie.

In zijn loopbaan als marketeer van junior tot senior heeft hij o.a. een online marketing bureau opgezet, diverse bedrijven geholpen met het op- en uitzetten van hun marketing strategie, branding, doelgroep segmentaties, positionering, ontwikkeling van nieuwe diensten en concepten. Verder was hij verantwoordelijke voor de online marketing, websites, e-mailmarketing, social media en content strategie. En sparringspartner voor directies, MT’s en sales. Richard heeft o.a. gewerkt voor bedrijven als AXA, Rabobank, Enkwest, Van der Hilst communicatie, NibeSVV, REAAL, ASR, Avero Achmea, OBP Groep.

Ondernemer / marketeer / Trainer

Volg mij op Twitter, LinkedIn of facebook
Ik beveel Richard graag aan bij organisaties die op zoek zijn naar een goede, ‘hands on’, senior-marketeer. Richard is goed onderlegd en een prima gesprekspartner die niet schroomt om zijn mening te geven. Richard is in staat om mee te denken op strategisch niveau. Verder is het een plezierige man met een open geïnteresseerde opstelling.
ErikJan Visser, OBP Groep & MAX producties
Ik heb Richard leren kennen als een bijzonder bekwame, vakgerichte en professionele marketeer. Door z’n ervaring, opleidingen en inzicht weet hij de juiste vragen aan de juiste personen te stellen waarmee hij perspectief weet te creëren als het gaat om marketingvraagstukken. Ik hoop dat ik het genoegen mag hebben om in de toekomst nog eens met Richard samen te werken.
Donny Semeleer, OBP Groep
Richard is een gepassioneerde en resultaatgerichte marketeer met een goed inlevingsvermogen in de behoeftes van de verschillende klantgroepen.
Sonja Stalfoort
Wij hadden snel iemand nodig om diverse uiteenlopende artikelen en wervende teksten te schrijven. Richard heeft in korte tijd prima werk geleverd. Aan de teksten kun je zien dat hij veel kennis van de financiële dienstverlening heeft en een enorme creativiteit.
Bernard van Leeuwen
Creatief, innovatief, enthousiast, ondernemend, out of the box, mens- en resultaat gericht. Ruime ervaring in uiteenlopende marketing, interim- projectmanagement, coaching en trainingen. Brede kennis en ervaring met de B-to-C en de B-to-B markt. Sterke focus op klantbehoefte, trends, vernieuwing, verbinden en conversie.
Marketing & communicatie, creëren, inspireren, optimaliseren en realiseren.
Waar WommX in gelooft en voor staat = Samen creëren, inspireren, realiseren en optimaliseren!

Ondernemers & organisaties, groot & klein, helpen om via de nieuwste marketing technieken en inzichten hun producten, diensten en/of bedrijf beter, sneller en verder te ontwikkelen. WommX is een no nonsens hands on marketing advies bureau die de kennis en kunde om je bedrijf, je diensten op een juiste en effectieve manier te promoten en zo meer klanten te krijgen toegankelijk wil maken voor ieder bedrijf of organisatie.

Hoe en wat je van ons / mij / WommX kan en mag verwachten …

Bij ons is duidelijkheid de norm. Alle klanten & relaties kunnen rekenen op een enthousiaste en no-nonsense dienstverlening die zich kenmerkt door inspiratie, creatie, optimalisatie en realisatie.

Het is niet mijn, onze ambitie om het grootste of bekendste marketing advies bureau te worden.
Wel het meest ‘gewilde’. Gewoon door te doen waar we goed in zijn: samen mét andere ondernemers creëren en samen werken aan succesvolle Marketing campagnes, producten, diensten en concepten.

Voorwaarde voor een succesvolle samenwerking is dat relaties openstaan voor verandering, vernieuwing en verbeteringen. Want blijven doen wat je altijd al deed… levert je ook hetzelfde wat je altijd al kreeg…

Bij WommX zit je om de tafel met een gedreven, gepassioneerde, ondernemende en doortastende marketeer.

Het leukste aspect van mijn business is het creatief & actief meedenken met ondernemers en organisaties. Samen bepalen we de meest succesvolle en best passende strategie, propositie en promotie. Met als concreet doel… via een slimme en aantoonbare werkwijze mooie resultaten te realiseren. WommX maakt daarin aantoonbaar het verschil en dat merk je… en nog belangrijker … dat merken je klanten!